Over Sengers

Ik ben sinds 1997 werkzaam in het digitale domein. Ik heb gewerkt aan klantzijde voor directies van KPN en HEMA, ontwikkeling corporate digitale communicatie (strategie, concept en consultancy). Ik heb als creative director vele internationale prijswinnende interactieve marketing en digitale merkconcepten mogen ontwikkelen en bedrijven geholpen aan groei. Sinds 2010 heb ik digitale producten en diensten ontwikkeld voor klanten zoals ING, Heineken en KPN en drie start-ups levensvatbaar gemaakt.

Sinds enige jaren werk ik zelfstandig voor bedrijven en merken en ik help ze om digitaal onderscheidend, betekenisvol en succesvol te worden. Ik combineer mijn expertise in strategie, branding, ideation, CX, design, marketing en technologie met een hands-on aanpak, om snel waarde te creƫren en effectieve en meetbare resultaten te leveren. Ik haal mijn voldoening uit tevreden klanten, groei en ontwikkeling van bedrijven en personen.

Workshops

Ik begeleid grote en kleine bedrijven en merken bij het optimaliseren of aanscherpen van hun merk en onderscheidende positionering, of bij effectiviteit in communicatie.

Why should I Click?

Mijn motto sinds 2005. Waarom zou ik op een banner of promotie klikken, reageren of interacteren. Nog steeds relevant.

Nieuwsgierig

Ik ben gefascineerd in het gedrag van mensen (ontdekken van het waarom), achterliggende redenen. Data is vaak cruciaal, maar heeft pas echte waarde als je dit kunt koppelen aan menselijke beweegredenen.

Klanten

Klanten waar ik afgelopen jaren voor heb mogen werken, direct of in samenwerking met bureau's

Contact

Ik help je graag om betekenisvol te worden

Neem voor een snelle scan, kritische blik of een vrijblijvend advies, contact met mij op. Ik help je graag om je merk, bedrijf of startup succesvol te maken.

Sengers
Creative/Strategy

MBS Media BV
Stegerhoek 43 BD Noordwijk

Algemene voorwaarden